0,00 €

No products in the cart.

Έχεις παιδάκι από 0 έως 6 ετών; Αυτό είναι το app σου! By UNICEF

Συγχαρητήρια, είσαι γονιός! Και τώρα; Πέρα από τις μοναδικές στιγμές αγάπης και αληθινής ευτυχίας που έρχονται με την απόκτηση ενός παιδιού, το να είσαι γονέας μπορεί να είναι μια ιδιαίτερα αγχωτική, έντονα συναισθηματική και εξαντλητική διαδικασία.

Κάθε οικογένεια χρειάζεται λίγη υποστήριξη για να εξασφαλίσει το καλύτερο ξεκίνημα για το παιδί της. Και ακριβώς γι’ αυτό το σκοπό δημιουργήθηκε το Βebbo – η νέα δωρεάν εφαρμογή της UNICEF που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να προσφέρει στήριξη σε κάθε γονέα ώστε να δώσει στο παιδί του «ένα καλό ξεκίνημα, για μια ζωή».

Ένας βοηθός για γονείς…στην τσέπη σας!

Το Βebbo είναι μία εφαρμογή ειδικά σχεδιασμένη για να στηρίξει κάθε νέο γονέα ή φροντιστή παιδιών 0-6 ετών στο υπέροχο ταξίδι της γονεϊκότητας. Πρόκειται για την πρώτη προσωποποιημένη εφαρμογή γονικής μέριμνας στα ελληνικά, που είναι δωρεάν για όλους, παρέχει αξιόπιστη και έγκυρη πληροφόρηση, έξυπνα εργαλεία για το γονέα, δραστηριότητες και άλλες χρήσιμες πληροφορίες, λαμβάνοντας υπόψιν πως κάθε παιδί είναι διαφορετικό και η σχέση που αναπτύσσεται μαζί του αποτελεί το σημαντικότερο συστατικό για την βέλτιστη ανάπτυξη του.

Το Βebbo διαθέτει videos, συστάσεις και συμβουλές από ειδικούς για όλα τα θέματα που αφορούν την υγεία και τη σωστή ανάπτυξη του παιδιού, τη διατροφή και τον θηλασμό, την ασφάλεια, την πρώιμη μάθηση και την ευημερία των γονέων.

Διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία εργαλείων που δίνουν τη δυνατότητα στους γονείς να παίρνουν σωστές αποφάσεις σχετικά με την καλή φροντίδα και ανάπτυξη του παιδιού τους. Συγκεκριμένα…

Παιδική ανάπτυξη

Το Βebbo σας βοηθά να παρακολουθείτε τα σημαντικότερα στάδια ανάπτυξης του μωρού σας με βάση την ηλικία του. Σας δίνει τη δυνατότητα να μάθετε πως να υποστηρίζετε με τον καλύτερο τρόπο την ανάπτυξη του και να παρατηρείτε έγκαιρα σημαντικές ενδείξεις που χρήζουν παρέμβασης. Επίσης σας επιτρέπει να καταγράφετε και να παρακολουθείτε τις μετρήσεις του παιδιού σας, όπως το ύψος και το βάρος τους, με βάσει τα αναπτυξιακά πρότυπα και την ηλικία του.

Δημιουργικό παιχνίδι με το παιδί

Μέσα στην εφαρμογή θα βρείτε πολλές ιδέες για καλύτερη επικοινωνία και παιχνίδια με το παιδί σας. Μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μια σειρά παιχνιδιών προκειμένου να ενισχύσετε τις κινητικές, γνωστικές, γλωσσικές και κοινωνικοσυναισθηματικές δεξιότητες του παιδιού σας.

Προτεινόμενα άρθρα & νέα παιχνίδια

Κάθε μέρα το Βebbo σας προτείνει άρθρα και παιχνίδια ανάλογα με την ηλικία του παιδιού σας από την πλούσια βιβλιοθήκη με συμβουλές από ειδικούς, καλύπτοντας μια ποικιλία θεμάτων τις οποίες μπορείτε να αποθηκεύσετε εύκολα και να τις μοιραστείτε με άλλους γονείς και φίλους.

Εμβολιασμός & Ιατρικοί Έλεγχοι

Χάρη στα διαδραστικά εργαλεία που διαθέτει, το Βebbo σας βοηθά να παρακολουθήσετε τους εμβολιασμούς και τους ιατρικούς ελέγχους του παιδιού σας, ώστε να μη σας ξεφύγει τίποτα σημαντικό. Επιπλέον, σας επιτρέπει να κρατάτε σημειώσεις από τις επισκέψεις του παιδιού σας στο γιατρό, καθώς και να βάζετε υπενθυμίσεις για μελλοντικά ραντεβού.

Αξιόπιστο περιεχόμενο

Όλο το περιεχόμενο που μπορεί να βρει κανείς στο Βebbo είναι έγκυρο, επίκαιρο και αξιόπιστο καθώς βασίζεται σε συστάσεις των Υπουργείων Υγείας, των Ινστιτούτων του Παιδιού ανά την Ευρώπη, τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) και άλλων διεθνών οργανισμών, καθώς και σε σύγχρονες ακαδημαϊκές πηγές και ομάδες ειδικών που δούλεψαν με αυτό τον σκοπό (αναπτυξιολόγους, παιδιάτρους, διατροφολόγους κλπ.), ώστε να διασφαλιστεί η εγκυρότητα και η αξιοπιστία του.

Πρόσβαση σε κάθε γονέα

Η εφαρμογή υποστηρίζει και τους πιο ευάλωτους γονείς και φροντιστές και διαθέτει εύχρηστους τρόπους πλοήγησης, δυνατότητα λειτουργίας εκτός σύνδεσης και επιλογή προβολής βασικού περιεχομένου.

Ασφάλεια δεδομένων

Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι το Βebbo δεν συλλέγει προσωπικά δεδομένα που μπορούν να ταυτοποιήσουν έναν γονέα ή ένα παιδί, ούτε αποθηκεύει αυτόματα τέτοια δεδομένα σε οποιονδήποτε εξωτερικό διακομιστή. Όλα τα δεδομένα που εισάγονται στο app αποθηκεύονται μόνο στην προσωπική συσκευή/τηλέφωνο του χρήστη.

Κατεβάστε το τώρα!

Μπορείτε να το κατεβάσετε τώρα την εφαρμογή της UNICEF και να ανακαλύψετε το πιο ολοκληρωμένο σετ εργαλείων για την πιο δύσκολη δουλειά στον κόσμο!

To Βebbo είναι ΔΩΡΕΑΝ και μπορείτε να το βρείτε σε Android και iOS .

Share it!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ